bild BPS borrning

Horisontalborrning Stockholm

Horisontalborrning Stockholm
Behöver ni borra en horisontalborrning i Stockholm? I så fall finns vi på BPS Borr & Pumpservice till er tjänst. Vi har borrar för en horisontalborrning i Stockholm.
Vad är en horisontalborrning? Det är precis vad det låter som; en borrning som genomförs i horisontalt läge. För att borra i horisontellt läge för att exempelvis kunna dra ledningar, bygga dräneringar under vägar, vallar eller liknande så har vi den kunskapen om hur vi bäst kan hjälpa er med detta. Är det så att ni antingen bygger ett nytt hus eller renoverar ett gammalt? I så fall finns det många sådana tillfällen när ni behöver utföra en horisontalborrning.

Hur utförs horisontalborrning i Stockholm?

Att borra i horisontalt läge är inte så ovanligt. Det gör de allra flest när de behöver sätta upp en tavla, vägglampa, hylla eller liknande i ett rum. Men om ni däremot behöver en större inomhusborrning, när ni ska leda vatten, avlopp, dränering, fiber ledningar, tele- eller elledningar så har vi de slags borrar som krävs för dessa åtgärder. Om ni tar kontakt med oss så kommer vi ut på ett platsbesök så att vi kan berätta hur vi kan hjälpa er och ni kan informera oss om vad ni behöver.
Vi monterar en borriggning vilket är den slags borrning som behöver för att kunna göra en horisontalborrning. En horisontalborr väger mycket, och ska den borra rakt och utan att skada väggen, så behöver en borriggning som håller uppe borren. De flesta som har borrat i väggen med en enkel hantverksborr, vet att det krävs muskler för att hålla borren stadigt. Tänk dig då en horisontalborr som väger hantverksborren gånger 100. Vem som helst inser att det krävs en stadig borriggning för att horisontalborrning ska ske stadigt och inte skadar det som finns runt själva hålet och sedan kanalen eller röret som ska in i väggen.

Anlita oss för en horisontalborrning

BPS Borr & Pumpservice är Stockholms största företag inom all slags borrning som krävs vid horisontalborrning. Vi har en mycket lång branscherfarenhet och unik kompetens på 300 meters borrhål. Många av våra kunder är specialföretag inom bergvärmebranschen och fastighetsbolag. Vi ger våra kunder stöd och råd och erbjuder service vid borrning av olika slag. Har ni svårt att komma vidare i ert arbete, så kommer vi ut och löser eventuella svårigheter eller komplikationer direkt på plats. Förutom horisontalborrning, borrar vi energibrunnar och vattenbrunnar större och mindre fastighetsägare, privatpersoner, företag och kommuner. Ta kontakt med oss så kommer vi ut och hjälper er!